2015-ös évértékelő

2016. január 8-án tartotta a PVE a 2015-ös évértékelő ülését, melyet Papp Imre elnök vezetett. 

      

Az ülésen pár mondatban értékelte a 2015-ös évet és felvázolta a 2016-os törekvéseinket. Az értékelés után kötetlen beszélgetéssel folytatódott az este svédasztalos vacsora mellett.

     

 

Megemlékezés és koszorúzás – egyesületünk képviselete

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 59. évfordulója alkalmából városi megemlékezésre került sor, melyet koszorúzás követett a templomkerti emlékműnél. A megemlékezésen a Polgáriak a Városért Egyesület is képviseltette magát. Az egyesület nevében a koszorút Papp Imre elnök és Kuczik Sándorné titkár helyezték el.

  

 
 

Gratulálunk a kitüntetéshez!

2015. október 2-án a magyar önkormányzati rendszer létrejöttének 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat keretein belül a Városházán kitüntetéseket, elismeréseket kaptak ünnepélyes keretek közt olyan jeles polgártársaink, akik szorgalmukkal, munkájukkal, önzetlenségükkel, figyelmükkel sokat tettek Polgár városért és az itt lakókért.

Büszkék vagyunk rá, hogy a város önkormányzata és a polgármester elismerte többek között  Kuczik Sándorné, „Ancika” – a Polgáriak a Városért Egyesület titkára – munkáját is a „Polgár Város Önkormányzata Emlékérem” kitüntetéssel. E díjat a hátrányos helyzetű fiatalok segítéséért, több évtizedes nevelőszülői tevékenységéért kapta, a polgármester saját hatáskörében meghozott döntése alapján.

fénykép: Balatoni Réka

Tóth József

polgármester úrnak

Polgár

Barankovics tér 5.

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Köszönjük megtisztelő levelét, melyben kéri a Polgáriak a Városért Egyesület véleményét az önkormányzat 2015 – 2020. évekre vonatkozó Gazdasági Programjának munkaanyagáról. A dokumentumot (amennyire időnk engedte) tanulmányoztuk, megtárgyaltuk, és e levél mellékleteként összefoglaljuk kialakított véleményünket.

Képek

Látogatók

Ma 12

Tegnap 15

Heti 34

Havi 311

Összesen 42189

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Támogatók