Gratulálunk a kitüntetéshez!

2015. október 2-án a magyar önkormányzati rendszer létrejöttének 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat keretein belül a Városházán kitüntetéseket, elismeréseket kaptak ünnepélyes keretek közt olyan jeles polgártársaink, akik szorgalmukkal, munkájukkal, önzetlenségükkel, figyelmükkel sokat tettek Polgár városért és az itt lakókért.

Büszkék vagyunk rá, hogy a város önkormányzata és a polgármester elismerte többek között  Kuczik Sándorné, „Ancika” – a Polgáriak a Városért Egyesület titkára – munkáját is a „Polgár Város Önkormányzata Emlékérem” kitüntetéssel. E díjat a hátrányos helyzetű fiatalok segítéséért, több évtizedes nevelőszülői tevékenységéért kapta, a polgármester saját hatáskörében meghozott döntése alapján.

fénykép: Balatoni Réka

Kuczik Sándorné hosszú évtizedek óta nevel és segít fiatalokat, gyerekeket, és mindig figyelemmel kíséri sorsukat. Mindig is gondoskodott arról, hogy értékes, figyelmes, fogékony fiatalokat bocsáthasson útjukra, akikre nem csak ő, hanem az egész város is büszke lehet.

Gratulálunk a kitüntetésedhez, Ancika, és még  sok, egészségben és aktivitásban eltöltött évtizedet kívánunk neked és szeretteidnek, mert az ilyen emberekre nagyon nagy szükség van, és minden közösségnek kincset jelentenek a hozzád hasonló önzetlen, odafigyelő, lelkes „arany” anyuk!

Köszönjük a munkádat, Isten éltessen még nagyon sokáig!

Képek

Látogatók

Ma 0

Tegnap 7

Heti 47

Havi 118

Összesen 40975

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Támogatók